Afet ve Acil Durum Koordinatörlüğü

Siirt Üniversitesi Arama Kurtarma Ekibi ile Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak ve Üniversitemiz üst yönetimi asrın felaketi Kahramanmaraş depremi; afet bölgesi Adıyaman’da arama kurtarma faaliyetlerinde bulunan Siirt Üniversitesi Arama Kurtarma ekibini Üniversitemizin senato toplantı salonunda kabul etti.

Yapılan değerlendirme toplantısında benzer durumlarda afet ile daha etkin mücadele kapsamında; organize olma, teçhizat, diğer yapılarla koordinasyon konuları gibi acil durumlarda neler yapılması gerektiği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Arama kurtarma ekibimize liderlik eden Dr. Öğr. Üyesi MALİK DURMAZ şahsında Siirt Üniversitesi Arama Kurtarma ekibini kutlayarak özverilerinden dolayı teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak böylesi bir felaketin tekrar yaşanmaması için iyi dilek temennisinde bulundu.
Dr. Öğr. Üyesi MALİK DURMAZ (0484) 212-1111 / 3189
Afet ve Acil Durum Koordinatörlüğü